Kendisini 'medyum' olarak tanıtıp gurbetçiyi dolandıran şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kendisini 'medyum' olarak tanıtıp gurbetçiyi dolandıran şüpheli tutuklandı

Kendisini \'medyum\' olarak tanıtıp gurbetçiyi dolandıran şüpheli tutuklandı
11.08.2020 14:23  Güncelleme: 14:47

KAYSERİ'de, sosyal medyadan tanıştığı gurbetçi kadına kendisini medyum olarak tanıtıp, 35 bin Euro parasını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Barış T. tutuklandı.

KAYSERİ'de, sosyal medyadan tanıştığı gurbetçi kadına kendisini medyum olarak tanıtıp, 35 bin Euro parasını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Barış T. tutuklandı.

Almanya'da yaşayan gurbetçi F.D., bir süre önce sosyal medyadan kendisini medyum olarak tanıtan Barış T. ile tanıştı. F.D., iletişime geçtiği Barış T'nin kendisinde büyü olduğunu ve bu büyüyü çözebileceğini söylemesi üzerine banka hesabına 35 bin Euro yatırdı. F.D. bir süre sonra durumdan şüphelenerek Barış T.'den şikayetçi oldu. İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışma sonucu, Kocasinan ilçesinde ofisi açtığı belirlenen Barış T. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda çok sayıda muska, makbuz, kaşe ve kartvizit ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Barış T., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendisini 'medyum' olarak tanıtıp gurbetçiyi dolandıran şüpheli tutuklandı - Son Dakika


Advertisement