Kent Konut Vatandaşın Her Zaman Yanında - Son Dakika
Güncel

Kent Konut Vatandaşın Her Zaman Yanında

Kent Konut Vatandaşın Her Zaman Yanında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut, satışını gerçekleştirdiği dairelerde yaşanan sıkıntılarda da vatandaşın yanında

31.12.2013 09:51

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut, Kocaeli'nin en prestijli projelerinden Yıldız Konutları'nda anahtar teslimini yapsa da evsahiplerini olası bir problemde de yalnız bırakmıyor.

YÜKLENİCİ FİRMAYLA İLEŞİM HALİNDE

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Yuvam Akarca'da yapılan Yıldız Konutları, gerek görünümü gerekse sunduğu sosyal imkanlar dolayısıyla konut alanında kentin en prestijli projesi olarak dikkat çekiyor. Kent Konut yetkilileri anahtar teslimi yapılan konutlarda evsahiplerinin yaşadığı problemi anında çözüme kavuşturuyor. Bu noktada Kent Konut yüklenici firma ile de sürekli iletişim halinde.

SORUNLAR GİDERİLİYOR

Kent Konut yetkilileri dairelerin tesliminden sonra karşılaşılan gizli kusurların takibini de sürdürüyor. Site sakinleriyle düzenli toplantılar yaparak sorunları tespit ediyor ve gerekli müdahaleyi yapıyor. Dairlerde ortaya çıkan kusurlar da yüklenici firmaya iletilerek gideriliyor.

YENİ BİR UYGULAMA OLDUĞU İÇİN

Diğer yandan sitelerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeni bir uygulaması olan merkezi ısı yalıtım sistemi uygulanıyor. Sistemin yeni olmasından dolayı uygulamada bazı aksaklıklar ortaya çıkabiliyor. Kent Konut bu sıkıntıları tespit ederek giderilmesi noktasında da çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konut Vatandaşın Her Zaman Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement