Kerem Eser ve İkbal Gürpınar Kayseri Park'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Kerem Eser ve İkbal Gürpınar Kayseri Park'a Geliyor

Kerem Eser ve İkbal Gürpınar Kayseri Park\'a Geliyor

Ramazan etkinlikleri ve söyleşileriyle 11 Ayın Sultanına neşe katan Kayseri Park, 5-6 Temmuz tarihlerinde gösteri sanatları uzmanı Kerem Eser ve ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ı konuk ediyor.

01.07.2014 09:42  Güncelleme: 09:35

Kayseri Park'taki büyük buluşmada Kerem Eser şovlarıyla ziyaretçilere unutulmaz dakikalar yaşatırken, İkbal Gürpınar, keyifli sohbetiyle ziyaretçileri büyüleyecek

Kayseri Park ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel Ramazan etkinlikleri ve söyleşilerle 11 Ayın Sultanına neşe katıyor. Kayseri Park 5-6 Temmuz tarihlerinde iki büyük ustayı ağırlamaya hazırlanıyor. Gösteri sanatları uzmanı, nam-ı diğer Paytak Show Kerem Eser ve ünlü sunucu İkbal Gürpınar Kayseri Park'a geliyor.

Eğlence başlasın

Jonklörden illüzyona yaptığı birbirinden ilginç gösterilerle seyircileri büyüleyen Kerem Eser'in Kayseri Park'taki şovu 5 Temmuz Cumartesi ve 6 Temmuz Pazar günü saat 16.00 ve 21.15'te gerçekleşecek.

6 Temmuz Pazar günü ise ünlü sunucu İkbal Gürpınar, Kayserililerle buluşacak. Kayseri Park'ta saat 18.00'da gerçekleşecek olan buluşmada İkbal Gürpınar sevenleriyle bol bol sohbet edip, "Elbet Bir Gün" adlı kitabını imzalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kerem Eser ve İkbal Gürpınar Kayseri Park'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement