Kerkük'ün Güvenliği El Değiştirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kerkük'ün Güvenliği El Değiştirdi

05.02.2019 16:07

- Irak 61. Tugay Özel Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Kerim Temimi'nin kenti gezerek vatandaşlarla sohbet etmesi Irak 61'inci Tugay Özel Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Kerim Temimi'nin açıklaması Irak Başbakanlığına bağlı 61. Tugay Özel Kuvvetler Komutanlığı, Kerkük'te güvenliği sağlamaya başladı.

- Irak 61. Tugay Özel Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Kerim Temimi'nin kenti gezerek vatandaşlarla sohbet etmesi

Irak 61'inci Tugay Özel Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Kerim Temimi'nin açıklaması Irak Başbakanlığına bağlı 61. Tugay Özel Kuvvetler Komutanlığı, Kerkük'te güvenliği sağlamaya başladı.

Irak 61. Tugay Özel Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Kerim Temimi, basına yaptığı açıklamada, Kerkük kent merkezinin güvenliğini, bir yıldan bu yana bu görevi yürüten Terörle Mücadele Polis Gücü 2'nci Tümen Komutanlığından devraldıklarını söyledi.

Görevi layıkıyla yerine getireceklerini ifade eden Temimi, "Önceliğimiz, kentin güvenliği ve polis birimlerine destek olmak. Buradaki tüm kesimlerin ve vatandaşların huzurunu sağlamaya geldik." dedi.

Temimi, son bir yılda Kerkük'te sağlanan istikrarın sürmesini hedeflediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kent merkezinde başta polis, trafik polisi ve diğer önemli birimlere destek olmak bizim önceliğimiz. Daha önce ülkenin başka bölgelerinde yaptığımız görevlerde elde ettiğimiz başarının örneğini Kerkük'te de gerçekleştireceğimize inanıyorum. İstikrarın sürmesi de ana görevlerimizden."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kerkük'ün Güvenliği El Değiştirdi - Son Dakika


Advertisement