Keşan Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediye Meclisi Toplandı

Keşan Belediye Meclisi Toplandı

Keşan Belediye Meclisi Kasım Ayı ikinci oturumu 28 Kasım 2013 Perşembe günü yapıldı.

29.11.2013 11:53

Saat 16.00'de Keşan Belediye 1.Meclis Başkan Vekili Erdoğan Gümülcineli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Meclis Üyeleri,Sabri Küçükkarakaş,Alemdar Özbay,M. Ali Ürkmez,Nilüfer Erk, Sacide Ökten ,İsmail Özkan,Mustafa Yavaş,Tanju Şapçı,Aydın İstek ve Orhan Süzen mazaretli olarak katılmadılar ve izinli sayıldılar.

Oturumun ilk maddesinde Keşan Belediyesi'nn 2014 yılı Tahmini Gelir-Gider Bütçesi görüşüldü.

Bütçeyle ilgili olarak Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Ercan Ersoylu Meclise bütçe ve tarifelerle ilgili detaylı bir bilgi sundu.

Bu sunumun ardından meclisteki gruplar bütçe hakkındaki görüşlerini dile getirdiler.

Ardından yapılan oylamada Keşan Belediyesi'nin 2014 yılı gelir ve gider bütçesi 67 milyon 600 bin TL olarak oybirliğiyle kabul edildi.

Daha sonra Meclis Başkanvekili Erdoğan Gümülcineli tarafından Keşan Belediyesi 2014 yılı Performans Raporu hakkında bilgi verildi.

Ardından yine meclisteki gruplar Performans Raporu hakkındaki görüşlerini dile getirdiler.

Yapılan oylamada Keşan Belediyesi 2014 Yılı Performans Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Daha sonraki madde de görüşülmesi gereken Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde Anafartalarspor'a tahsisi yapılacak 7 dönümlük alanla ilgili İmar Komisyonu'na havale edilmesine rağmen İmar Komisyonu'nun toplanamaması nedeniyle bu maddenin Aralık ayındaki mecliste görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.

Keşan Belediye Meclisi 2013 yılının son toplantısı olan Aralık ayı toplantısını 4 Aralık 2013 Perşembe günü saat 16.00'da yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement