Keşan Belediyesi Tiyatro Topluluğunun İlk Gösterisinde Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediyesi Tiyatro Topluluğunun İlk Gösterisinde Büyük Beğeni Topladı

Keşan Belediyesi Tiyatro Topluluğunun İlk Gösterisinde Büyük Beğeni Topladı

Keşan Belediyesi Tiyatro Topluluğu 26 Mayıs Perşembe, Saat 20.30' Da Keşan Kültür Merkezi'nde ''KABARE'' Adlı Oyunu Sergilediler.

27.05.2011 13:34

Keşan belediyesi tiyatro topluluğu 26 mayıs perşembe, saat 20.30' da keşan kültür merkezi'nde ''kabare'' adlı oyunu sergilediler.

''Keşanlı Ali Destanı'' adlı ünlü tiyatro eserinin oyun yazarı Haldun Taner'in eseri olan ''KABARE'' adlı mizahi oyunun sahneye konulmasında, Tiyatro Eğitmeni Engin Yağcılar ve oyuncular; Ali Saçıntı, Ayşe Altaş,Sibel Kayaoğlu, Kadir Kılıç, Enes Danış, Yunus Emre Aslan, Mert Hakkı Hıncal'dan oluşan topluluğun performansı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

230 koltuk kapasiteli Keşan Kültür Merkezinde yer bulamayan seyirciler , merdivenlere oturarak seyretti. Oyunu Seyretmeye gelenler arasında Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, Hacıköy Belediye Başkanı Cevdet Karagöz, Chp ilçe Başkanı Salim Yatıkçı, Keşan Belediyesi Meclis Üyerinden; Yılmaz Başol, İsmail Özkan , Samet Serdar Dinçer ve Keşan Belediyesi Başkan Yardımcısı –Kültür ve Sosyal işler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın , Kamu Kurum ve Kuruluşları'nın birim amirleri ve temsilcileri yer aldı .

Oyunun bitişinde, seyirciler ayakta alkışladılar. Keşan Belediye Başkan'ı Mehmet Özcan Oycuları tek tek tebrik ederek ,çiçek verdi. Ardından yaptığı konuşmada ''Altı aylık kısa bir sürede , bu oyunu sahneye koyan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Keşan Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun , gelişimi için biz Belediye olarak elimizden geleni yapacağız . turnelere gidebilmesi için çalışmalar yapılacaktır.

Ayrıca Pazar yeri projemizin içinde bir tiyatro salonu da bulunmaktadır , bunun bilgisini de buradan vermiş olayım . Sanata ve Sanatçıya Belediyemiz gereken değeri her zaman vermiştir bundan sonra da verecektir. Keşan'lı Hemşehrilerim her şeyin en güzeline layıktır. '' dedi.

Keşan Belediyesi , Etkinliği Olan ''Kabare'' adlı Oyunu , Keşan Halkı ücretsiz izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Belediyesi Tiyatro Topluluğunun İlk Gösterisinde Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement