Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda! - Son Dakika
Güncel

Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda!

Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda!

Yalın'ın aşkın resmi dondurması Cornetto sponsorluğundaki yaz konserleri başlıyor.

05.08.2013 14:44

Cornetto Yalın Yaz Konserleri Ayvalık, Erdek ve Yalova ile başlıyor

7 farklı ilde düzenlenecek her konserde, Cornetto'nun sosyal medya hesapları üzerinden belirlenecek 5'er kişi Yalın'la tanışma fırsatı da yakalayacak.

Aşkın resmi dondurması Cornetto, aşk şarkılarının benzersiz sesi Yalın'la, geçtiğimiz aylarda Sevgililer Günü için gerçekleştirdiği keyifli işbirliğine bir yenisini daha ekliyor. Yalın'ın Cornetto sponsorluğundaki yaz konserlerinin ilk üçü Ayvalık, Erdek ve Yalova'da gerçekleşecek. Cornetto'nun dijital filmi Güzel ile Saf'ta "Aşkın Sesi" olarak rol alan ve film için bestelediği Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda şarkısıyla yirmi milyondan fazla dinleyiciye ulaşan Yalın'ın GNL organizasyonuyla yaz boyunca sürecek konserlerine 10 adet Cornetto Disk kapağı getiren herkes bilet kazanacak. Her konser için Cornetto'nun sosyal medya hesapları üzerinden belirlenecek 5 talihli kişi de ünlü şarkıcıyla tanışma fırsatı yakalayacak.

Yalın, en güzel şarkılarını seslendireceği yaz konserlerinde, Cornetto için bestelediği ve 20 milyondan fazla izlenerek bu yılın en çok sevilen klibi olan, iTunes'da haftalarca en çok indirilen şarkı ve diğer müzik platformlarında da haftalarca birinci sırada yer alan Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda'yı da sevenleriyle birlikte söyleyecek.

Cornetto Yalın Yaz Konserleri

• 8 Ağustos - Ayvalık Açıkhava Tiyatrosu

• 9 Ağustos - Erdek Kaya The Rock

• 10 Ağustos - Yalova Açıkhava Tiyatrosu

• 21 Ağustos - Altınoluk Açıkhava Tiyatrosu

• 25 Ağustos - Marmaris Açıkhava Tiyatrosu

• 31 Ağustos - Antalya Beachpark

• Eylül - Eskişehir (Konser tarihi ve yeri daha sonra netleştirilecektir)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement