KEYİAD'dan İpekyol'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

KEYİAD'dan İpekyol'a Ziyaret

KEYİAD\'dan İpekyol\'a Ziyaret

İpekyol Giyim'in CEO'su Yalçın Ayaydın Tek Rumeli TV'de bölgemizi anlatacak.

28.09.2012 13:18

Keyiad Başkanı Ahmet Eler ile Başkan Yardımcısı Ali Fuat Güngör, üretimini Edirne'deki fabrikasında yapan İpekyol, Mackha ve Twist markalarının Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yalçın Ayaydın ile İstanbul'da biraraya geldi.

Edirne'de yaklaşık 4 yıl önce 16.000 metrekarelik bir alanda tesisini hizmete açan ve 700 hemşehrimize istihdam sağlayan Ayaydın ile bölge ekonomisi üzerine yaklaşık 1 saatlik görüş alışverişinde bulundular. Ahmet Eler; Keşan , İpsala ve Enez bölgemizin ekonomik yatırım potansiyeli hakkında kendisine bilgiler verdi. Yalçın Ayaydın Edirne'deki fabrikanın bir özelliğinin de her tarafının camla kaplı olması ve hiçbir şekilde duvar olmadığını belirtirken, fabrikanın Dünya'nın en prestijli mimarlık ödülü olan ''Ağa Han Mimarlık Ödülünü' de almaya hak kazandığını iletti.

Keyiad Başkanı Eler,Türk Perakende Hazır Giyim Sektörünün en önemli oyuncusu olan İpekyol Giyim firmasının üretimini Trakyalı ellere teslim ettiği için Ayaydın'a teşekkür etti. Ayrıca Ahmet Eler Ayaydın'ı, Tek Rumeli TV'de Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ferman ile birlikte hazırlayıp sundukları ''Ekonomide Ufuk Turu'' programına canlı yayın konuğu olarak davet etti, Yalçın Ayaydın'da bu teklifi kabul etti.

29 Eylül 2012 cumartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak olan ve 1 saat sürecek bu programda bölgemizin ekonomik anlamdaki unsurlarını canlı yayında değerlendirecekler. Toplantının sonunda Keyiad Başkan Yardımcısı Ali Fuat Güngör, Hilmi Dinçer'in Keşan Tarihi isimli kitabını Ayaydın'a hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KEYİAD'dan İpekyol'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement