Konak, 30 Ağustos Zafer Bayramı olması vesilesi ile konserine 'İzmir Marşı' ile başladı. Sonrasında misafirlerinin bayramını, 'Kıymetli dostlarım, gözleri öpülesi kardeşlerim, bayramınızı tebrik ediyorum. Dini ve milli bayramlarımız önemlidir, değerlidir. Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.' sözleri ile tebrik etti.
SAHNEDE GENÇLEŞİYORUM!
Konserine 'Dostum Dostum' ve 'Göklerde Kartal Gibiyim' şarkıları ile devam eden tecrübeli sanatçı, 'Sahnede olmaktan çok keyif alıyorum. Adeta gençleşiyorum.' dedi.
2 saat süren sahne performansında şiirleri, hikayeleri, fıkraları ile dinleyenlere keyifli anlar yaşatan başarılı sanatçı, 'Aleni Aleni', 'Mimoza Çiçeğim' ve 'Yarim Yarim' gibi sevilen şarkılarını da seslendirdi.
Son Dakika › Güncel › Kıbrıs'ta Zafer Gecesi! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?