Kiğılı'dan otizm farkındalık çalışmalarına destek - Son Dakika
Güncel

Kiğılı'dan otizm farkındalık çalışmalarına destek

02.04.2016 09:18

Türkiye erkek giyim markası Kiğılı, Tohum Otizm Vakfı'nın öncülük ettiği farkındalık çalışmalarına tişörtleri ile destek oluyor.

Kiğılı tarafından üretilen "Otizme Mavi Işık Yak" tişörtleri, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde gerçekleşecek "Otizme Mavi Işık Yak" kampanyasında kullanılacak. 150 tişört ise www.kigili.com'da satışa sunuldu. Satıştan elde edilen gelir Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak.

Nisan ayı bütün dünyada Otizm farkındalık ayı, 2 Nisan ise Birleşmiş Milletler tarafından Otizm Farkındalık Günü olarak deklare edilmiştir. Nisan ayı boyunca tüm dünyada otizm konusunda bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları yapılmaktadır. Türkiye'de bu çalışmalara Tohum Otizm Vakfı öncülük ediyor. Kiğılı da bu dönemde otizm konusunda toplumsal bilinci yükseltmek için "Otizme Mavi Işık Yak" kampanyasına destek veriyor.

Kiğılı tarafından üretilen "Otizme Mavi Işık Yak" tişörtleri vakfın "Otizme Mavi Işık Yak" kampanyasında kullanılacak. 150 tişört de www.kigili.com'da satışa sunuldu. Satıştan elde edilen gelir Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak.

Geçen sene de Kiğılı'nın destek olduğu kampanya, tişörtler sayesinde büyük ilgi görmüş; öğrencilerden otizm destek gruplarına haber spikerlerinden otizmli çocukların ailelerine kadar pek çok kesime ulaşmıştı.

Sen de Otizme Mavi Işık Yak!

Siz de 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde"Otizme Mavi Işık Yak" tişörtleri ile fotoğrafınızı ve mesajınızı #otizmemaviışıkyak etiketi ile paylaşabilir; kampanyaya destek olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kiğılı'dan otizm farkındalık çalışmalarına destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement