Kılıç, İstişareleri Muhtarlarla Başlattı - Son Dakika
Güncel

Kılıç, İstişareleri Muhtarlarla Başlattı

Kılıç, İstişareleri Muhtarlarla Başlattı

Kılıç'ın mutat hale getirerek, her yıl uyguladığı "İstişare Toplantıları", İlçenin 19 mahalle muhtarlarıyla start verdi.

28.01.2012 09:01

Eksiksiz olarak İstişare toplantısına katılan Muhtarlar, mahallelerinde geçen yıldan bu yana yapılan çalışmaları değerlendirerek, Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür ettiler.

26 Ocak Perşembe günü Saat 19:30 da, Kağıthane Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantı, Mekânsal Değişimler" CD sinin görsel olarak, Kağıthane'deki (Tarihi Dokuyu koruyarak) değişimi eski ve yeni halleriyle perdeye yansıtırken, izleyenlere "Nereden nereye!" dedittirdi.

İstişare Toplantısına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve İlçe Başkan Yardımcısı Adem Hanedar, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır, Kemal Çavuş, Mevlüt Öztekin, Mustafa Oğuz Toktekin ve Ömer Kır, İlgili Birim Müdürleri ve İlçedeki 19 Mahallenin Muhtarları eksiksiz olarak katıldılar.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, geçen İstişare Toplantısından bu yana, Mahallelerde yapılan çalışmaların değerlendirmesini yaparak, yeni çalışmaların adımlarını atmak için toplandıklarını ve bu arada İlçedeki gelişmelerden de bilgi aktarmak için yine bir araya geldiklerini söyledi. Sürekli iletişim içinde oldukları tüm muhtarlarla sohbet ortamı içinde yaptıkları bu istişarelerden çok verimli neticeler aldıklarını söyleyen Fazlı Kılıç, benzeri toplantıları Siyasi Parti İlçe Başkanları, Eski ve Yeni Dönem Belediye Meclis Üyeleri, Sanat ve Basın Camiası, Sivil Toplum Kuruluşları ve Eğitim Camiası gibi guruplarla da yaptıklarını ifade etti.

Mahalle ve sokaklardaki çalışmalarda, İSKİ ve BEDAŞ gibi kuruluşlarla istişareli olarak zorlukları aştıklarını ve faaliyetlerini titizlik içinde yürüttüklerini vurgulayan Başkan Fazlı Kılıç, yeni kurdukları "İşletmeler Müdürlüğü"nün bütçesini oluşturduklarını ve bundan sonra Belediyeye bağlı işletmeleri, Belediye bünyesinde yürüteceklerini ifade etti. Kağıthane Sosyal Tesislerinin de, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri baz alınarak işletileceğini söyleyen Kılıç, kalite ve ücret durumunun da aynı uygulama içinde olacağı müjdesini verdi.

Mahalle Muhtarları da sırayla söz alarak mahallelerinde yapılan çalışmalara değindiler. Tüm Mahallelerde yapılan Belediye çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren Muhtarlar, Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür ederek, yeni isteklerini ilettiler. Muhtarların sorularını da cevaplandıran Başkan Fazlı Kılıç, Kentsel Dönüşümün şekil ve şartlarına da değinerek, İlçedeki aşamalarına kısaca değindi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da, güzel bir toplantı olduğunu vurgulayarak, Halk Meclislerinde vatandaşlarla yapılan istişarelerin ve Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunmanın iyi ve sağlıklı neticeler doğurduğuna dikkat çekti. Sami İlhan, Belediye Başkanına ve ekibine bu tür istişare toplantıları düzenlediği için teşekkür ederek, toplantıya katılan Muhtarlara da çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıç, İstişareleri Muhtarlarla Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement