CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli Cemevi'nde amcası Arslan Karabulut'un cenaze törenine katıldı.
CEMEVİNDEKİ TÖRENE KATILDI
CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre bu sabah Ankara'dan Elazığ'a, Elazığ'dan karayolu ile Tunceli'ye geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, amcası Arslan Karabulut'un cenaze töreni için cemevine gitti.
CHP'LİLER YALNIZ BIRAKMADI
Kılıçdaroğlu taziyelerden sonra TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, Genel Başkan yardımcıları Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu ve çok sayıda CHP milletvekili, PM üyesi ve hemşehrileri ile cemevindeki cenaze törenine katıldı.
TABUTA PARA BIRAKTI
Kılıçdaroğlu, cenaze namazının kılınmasının ardından, ölen kişinin ailesine destek olmak amacıyla yörede yaşatılan geleneğe göre, tabutun üzerine bir miktar para bıraktı.
Kılıçdaroğlu, Tunceli Cemevi'ndeki törenden sonra da taziye dileklerini kabul etmeye devam etti.
Son Dakika › Güncel › Kılıçdaroğlu Amcasının Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.