"Bütün Partililer CHP'nin Şemsiyesi Altında Buluşsun" - Son Dakika
Güncel

"Bütün Partililer CHP'nin Şemsiyesi Altında Buluşsun"

"Bütün Partililer CHP\'nin Şemsiyesi Altında Buluşsun"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Bütün partililer CHP'nin şemsiyesi altında buluşsunlar. Yeniden onurlu demokrat, özgürlükçü bir Türkiye kuralım." dedi.

23.11.2013 22:34  Güncelleme: 22:45

Chp'ye ÇAĞIRDI

Ülkenin bölünme noktasına getirildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Vatandaş diyor ya, 'Ne olacak bu memleketin hali?' Bunu soruyorsanız, çok basit. Önce yerel seçimlerde bu hükümete bir ders vereceğiz. Hep beraber bir ders vereceğiz. Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz. Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi. Bakın bizim bu partilerle demokrasi sorunumuz yoktu. Özgürlük, bayrak konusunda bir sorunumuz yoktu. Vatan konusunda bir sorunumuz yoktu. Vatanın bütünlüğü konusunda bir sorunumuz yoktu. İlk kez bu iktidarla bu ülke ciddi sorunlar yaşıyor. O nedenle söylüyorum. Bütün partililer gelsinler CHP'nin şemsiyesi altında buluşsunlar. Yeniden güzel bir Türkiye'yi, onurlu bir Türkiye'yi demokrat, özgürlükçü bir Türkiye'yi yeniden kuralım."

Bahçe İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Murat Altundiş, Kemal Kılıçdardoğlu'na konuşma yaptığı otobüsün üzerine çıkarak ilçelerini ziyaret ettiği için teşekkür edip plaket verdi. Bahçe'deki programın ardından Kemal Kılıçdaroğlu parti otobüsüyle Ankara'ya gitmek üzere Adana'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Bütün Partililer CHP'nin Şemsiyesi Altında Buluşsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement