Kılıçdaroğlu'nun Gözünün İçine Baka Baka Söyledi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Gözünün İçine Baka Baka Söyledi

Kılıçdaroğlu\'nun Gözünün İçine Baka Baka Söyledi

Bugünler de kendisine çokça danıştığın Kemal Derviş var ya...

09.05.2015 14:16

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği 26'ncı Olağan Genel Kurulu'nda çiftçilere hitap etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda eski ekonomiden sorumlu devlet bakanı Kemal Derviş'in, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı görev teflini kabul ettiğini kabul ettiğini açıklamıştı.
Liderler TOBB'nin Genel Kurulu'ndan sonra Ziraat Odaları Genel Kurulu'nda buluştu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği 26'ncı Olağan Genel Kurulu'nda bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na Kemal Derviş göndermesi yaptı.

"ÇİFTÇİLERİMİZE BAKIŞLARI BELLİ"

Davutoğlu, "Biz iktidara geldiğimizde tarıma verilen desteklerin tümü kaldırılmıştı. Tarımda ucuz elektrik kullanım desteği 2002 yılında kaldırıldı. Şimdi 2002 yılında bunlar kaldırıldığında ANAP-DSP ve MHP hükümeti vardı. Bu desteklerin kaldırılmasını da kim planlıyordu. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bugünler de kendisine çokça danıştığı Kemal Derviş planlıyordu. Çiftçilerimize bakışı belli olan bir zihniyet. İktidarda muhayyer diyorum altını çizerek dışarıdan bakan yapılması görüşülen Kemal Derviş. Biz iktidara geldiğimizde tüm yardımlar kesikti" dedi.
Davutoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na "Kemal Derviş" göndermesi yapması sonrası salonda gülüşmeler yaşandı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Çiftçiye hürmet göstermeyen idarenin yaşaması mümkün değildir. Dün miting alanında verdiğimiz müjdelerin yanı sıra akşam Ankara'ya gelince müjde verici bir imza attık. Doğal afetten zarar gören çiftçilerimiz için 30 milyon TL acilen İsparta'ya gönderildi. Nerede bir mağduriyet yaşayan çiftçimiz varsa haberimiz oluyor.
- Tarım sigortası uygulamasını ilk kez biz başlattık. İyileştirme gerekiyorsa yapacağız.

Kaynak: Takvim.com.tr

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Gözünün İçine Baka Baka Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement