Kılıçdaroğlu, Sağlık Emekçilerini Tıp Bayramı'nda Kutladı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Sağlık Emekçilerini Tıp Bayramı'nda Kutladı

Kılıçdaroğlu, Sağlık Emekçilerini Tıp Bayramı\'nda Kutladı

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak, sağlık emekçilerinin zorlu çalışma koşulları ve uğradıkları şiddet altında mesleklerini icra etmeye devam ettiğini vurguladı. Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden tüm sağlık emekçilerini minnet ve rahmetle anma mesajı da paylaştı.

14.03.2024 16:48

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İktidarın yanlış sağlık politikaları, zorlu çalışma koşulları, uğradıkları şiddet ve mobbing altında yılmadan mesleğini icra eden canımızı emanet ettiğimiz sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor; görevi esnasında ve görevi sebebiyle hayatını kaybeden tüm sağlık emekçilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nı resmi X hesabı üzerinden paylaştığı mesajla kutladı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"İktidarın yanlış sağlık politikaları, zorlu çalışma koşulları, uğradıkları şiddet ve mobbing altında yılmadan mesleğini icra eden canımızı emanet ettiğimiz sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor; görevi esnasında ve görevi sebebiyle hayatını kaybeden tüm sağlık emekçilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Sağlık Emekçilerini Tıp Bayramı'nda Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement