Kiralık Araçta Hırsızlık Yapan 4 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kiralık Araçta Hırsızlık Yapan 4 Kişi Yakalandı

Kiralık Araçta Hırsızlık Yapan 4 Kişi Yakalandı

Samsun’da kiraladıkları otomobil ile hırsızlık yaptıkları iddia edilen 1’i bayan 4 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

09.01.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kiraladıkları otomobil ile hırsızlık yaptıkları iddia edilen 1'i bayan 4 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kutlukent Bulvarı'nda bulunan bir büfenin gece saat 03.30 sıralarında kepenk kilitlerini kesen hırssızlar içeriden 500 kutu meşrubat, 40 paket bisküvi, 1 adet bilgisayar ve çeşitli marka çok sayıda sigara çaldılar. Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen F.K.(19), M.O.(18) ve B.D.(19) adlı genç kızı bir otomobilin içinde ele geçirdiler. Ancak, F.B.(23) ise kaçmayı başardı. Otomobilin Rent A Car'dan kiralandığı ve süresi dolmasına rağmen geri götürülmedi öğrenildi. Otomobilde ise 2 adet televizyon ele geçti. F.K., M.O. ve B.D. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine teslim edildi. Yapılan araştırma sonucu otomobilde ele geçen 2 televizyonun Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki 2 ayrı lokantadan çalındığı ortaya çıktı. Ayrıca söz konusu hırsızların İlkadım ilçesinde de bir büfeden hırsızlığa teşebbüs ettikleri tespit edildi. Firarda olan F.B., Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde kovalama sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 4 kişinin Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu'nda sorguları devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kiralık Araçta Hırsızlık Yapan 4 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement