Kırıkkale - Şehitlerin Fotoğraf Sergisinde Yakınları Gözyaşı Döktü - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale - Şehitlerin Fotoğraf Sergisinde Yakınları Gözyaşı Döktü

Kırıkkale - Şehitlerin Fotoğraf Sergisinde Yakınları Gözyaşı Döktü

Kırıkkale'de Vatan İçin Can Verenler Derneği'nce Kültür Merkezi Salonunda Açılan Şehitler Fotoğraf Sergisinde Duygu Dolu Anlar Yaşandı.

15.02.2011 15:04

KIRIKKALE'de Vatan İçin Can Verenler Derneği'nce Kültür Merkezi salonunda açılan şehitler fotoğraf sergisinde duygu dolu anlar yaşandı. Şehitlerin anıldığı sergide yakınları göz yaşlarını tutamadılar.

Fotoğraf sergisinin dualar eşliğindeki açılışına Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, il müdürleriyle birlikte şehit yakınları katıldı. 153 şehidi bulunan Kırıkkale'de tüm şehitlerin Türk Bayrağına sarılı fotoğraflarının bulunduğu sergide şehit yakınları göz yaş döktüler. Şehit yakınları 'Vatan sağolsun' demekle yetinirken, 3 yaşındaki Razanur, şehit amcası Bülent Keskin'in resmini öperek okuduğu şiirile büyük ilgi görürken, yakınları göz yaşı akıttı.

Vali Hakan Yusuf Güner burada yaptığı konuşmada, "Bu yöre, Anadolu'nun mayasının yoğrulduğu, milli duyguların çok yoğun yaşandığı, manevi duygulara sahip insanların var olduğu bir şehir. Kırıkkale aynı zamanda Cumhuriyet döneminde kurulan bir şehir. Ülkemizde yapmış olduğumuz bir mücadele var. Bu mücadele, inşallah milli birlik ve kardeşlik projesi ile aşılacak bir mücadele. Biz milli birliğimize, milli kardeşliğimize sahip çıkacağız. Bu memleketin hangi boyundan, hangi kültüründen olursa olsun, bütün insanları bizim için mübarek ve kutsal. B çerçevede bütün insanlarımızı devlet olarak kucaklamaya, kucak açmaya ve şanlı bayrağımızı da gururla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak sahip çıkmaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale - Şehitlerin Fotoğraf Sergisinde Yakınları Gözyaşı Döktü - Son Dakika


Advertisement