Kırıkkale Üniversitesi Şenlik Yeri - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Üniversitesi Şenlik Yeri

Kırıkkale Üniversitesi Şenlik Yeri

Kırıkkale Üniversitesi tarafından yılsonu yaklaşırken düzenlenen geleneksel Bahar Şenlikleri başladı.

24.05.2011 05:00

Kırıkkale Üniversitesi tarafından yılsonu yaklaşırken düzenlenen geleneksel Bahar Şenlikleri başladı. Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, şenliklerle birlikte Üniversite ve şehrimizi kucaklaştıracaklarını söyledi. Üniversite stadında gece Mustafa Ceceli'nin verdiği konser ile Üniversite öğrencileri ve Kırıkkale'den katılan binlerce seyirci geç saatlere kadar müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı.

Şenliklere Kırıkkale Vali yardımcısı Fethi Yorulmaz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Üniversite Rektör yardımcıları, öğretim görevlileri, il müdürleri ve davetliler katıldı. Rektör Prof Dr. Ekrem Yıldız, açılış konuşmasında '2010-2011 öğretim yılını bitirirken şenliklerle öğrencilerimize bir kısa nefes dinlenme programı sunmuş oluyoruz. Bu etkinlikler kapsamında sizler öğrencilerimizin bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal yönlerden bir çok etkinliklerine tanık olacaksınız. Programımız aynı zamanda Üniversitemizle, şehrimizin de kucaklaşmasına daha iyi iletişim ve etkileşim sağlamasına imkan sağlayacaktır. Üniversiteler şehirleri ile, ülkeleri ile ve evrensel dünya ile bütünleşmek suretiyle çok yönlü yerelden ulusal arası düzeye doğru etkileşimi, faaliyetleri olan kurumlardır" dedi.

Açılış ile birlikte Çankırı Karatekin Üniversitesi Halk Oyunları ekiplerinin gösterileri ve Kırıkkale Belediyesi Mehteran takımı gösterileri ile birlikte Cumhuriyet salonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatçıları Cengiz Akar ve Nazlı Öksüz sazlar eşliğinde söyledikleri Türk Halk Müziği parçaları ile Üniversite öğrencileri eğlendi.

MUHTEŞEM KONSER

Kırıkkale Üniversitesi stadında düzenlenen konserde sahne alan Mustafa Ceceli şarkıları ile binlerce kişi doyasıya eğelenirken gece geç saatlere kadar devam eden konser havai fişeklerle son buldu.

Mustafa Ceceli, ilk kez geldiği Kırıkkale'de kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok duygulandığını söyleyerek 'Kırıkkale'nin müziğe bu kadar duyarlı olduğunu bilmiyordum. Şahsıma gösterilen ilgi beni son derece memnun etti. En kısa zamanda tekrar Kırıkkale'ye gelmeyi düşünüyorum. Bu gece benim için unutulmaz bir gece oldu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Üniversitesi Şenlik Yeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement