Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, personeli ile bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, personeli ile bayramlaştı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, personeli ile bayramlaştı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, belediye şantiyesinde düzenlenen törende personeli ile bayramlaştı. Bulut, seçildiği günden itibaren sevgi, saygı, disiplin ile hizmet edeceklerini ve kentin hak ettiği hizmetleri alması için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, gelecekte takdir edilecek bir şehir oluşturmak için profesyonel bir anlayışla çalışmaları sürdüreceklerini vurguladı ve tüm personele mutlu ve huzurlu bir bayram diledi.

10.04.2024 15:01

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, personeli ile bayramlaştı.

Bulut, belediye şantiyesinde düzenlenen törende 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçildiğini anımsattı.

Sevgi, saygı, disiplin ile hizmet edeceklerini ifade eden Bulut, kentin hak ettiği hizmetleri alması için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

Kırklareli'nin her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Bulut, gelecekte takdir edilecek ve herkesin gururla anlatacağı bir şehir oluşturmak için, profesyonel bir anlayışla çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Makam kapısının her zaman açık olduğunu dile getiren Bulut, tüm personele, aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram diledi.

Konuşmaların ardından Bulut, personel ile bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, personeli ile bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement