Kırklareli - Çocuklar, Vali'den Cep Telefonu Serbest Olmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Kırklareli - Çocuklar, Vali'den Cep Telefonu Serbest Olmasını İstedi

Kırklareli - Çocuklar, Vali\'den Cep Telefonu Serbest Olmasını İstedi

Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, Kurban Bayramı Nedeniyle Dr. Fuat Umay Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu Ziyaret Etti. Çarşı İzin Saatlerinin Kendilerine Yetmediğini Belirten Çocuklar, Vali Muşmal'dan İzin Saatlerinin Uzatılmasını ve Cep Telefonun Yurtta Serbest Olmasını İstedi.

16.11.2010 20:51

KIRKLARELİ Valisi Muammer Muşmal, Kurban Bayramı nedeniyle Dr. Fuat Umay Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Çarşı izin saatlerinin kendilerine yetmediğini belirten çocuklar, Vali Muşmal'dan izin saatlerinin uzatılmasını ve cep telefonun yurtta serbest olmasını istedi.

Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, eşi Canan Muşmal, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Emniyet Müdürü Behzat Canbazoğlu ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kurban Bayramı nedeniyle Dr. Fuat Umay Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Vali Muşmal yurtta kalan kimsesiz çocuklar ile sohbet etti. Yurtta kalan 99 çocuktan 12 yaşındaki Özlem Çakan, kızlar adına 16.00'ya kadar olan çarşı izinlerinin 18.00'e kadar uzatılmasını ve kız yurdunda yasak olan cep telefonunun serbest bırakılmasını istedi.

Kızların isteklerini dinleyen Vali Muşmal, konuları Ankara ile görüşeceğini belirterek şöyle konuştu:

"Sizler bizim kendi çocuklarımız kadar önemlisiniz. Sizlerin bize devletin bir emanetisiniz. Sizlerin başına gelebilecek herhangi bir olumsuz durum karşısında yurt müdürünüz hem sizden mesul hem de vicdanen rahatsız olurlar. Size bizler her yönden çok iyi bakmak zorundayız. Sizleri kontrol etmek durumundayız. Bu güvensizlik anlamına gelmez. Bende yatılı öğretmen okulu mezunuyum. Yatılı okulların ve yurtların belli kuralları vardır. Mecburen uymak zorundayız."

Vali Muammer Muşmal ve Belediye Başkanı Cavit Çağlayan daha sonra yurttan ayrılırken çocuklara zarf içinde bayram harçlıklarını dağıttı. Protokol üyeleri bayram nedeniyle Huzurevi'nde kalan yaşlıları ve Erkek Yetiştirme Yurdu'nu da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli - Çocuklar, Vali'den Cep Telefonu Serbest Olmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement