Kırklareli'nde 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' Projesi İkinci Etaba Geçti - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' Projesi İkinci Etaba Geçti

Kırklareli\'nde \'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var\' Projesi İkinci Etaba Geçti

Kırklareli Valiliği koordinasyonunda yürütülen 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' projesinin ikinci etabı için ek protokol imzalandı. Proje, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Ziraat Bankası desteğiyle gerçekleştiriliyor. Vali Birol Ekici, projenin çiftçiler için önemli olduğunu belirtti ve geçen yıl 140 yetiştiriciye 21 milyon lira destek sağlandığını açıkladı.

09.02.2024 09:32  Güncelleme: 23:38

Kırklareli'nde "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" Projesi'nin ikinci etabına geçildi.

Valilik koordinasyonunda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Ziraat Bankası desteğinde yürütülen projenin ek protokolü için Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonu'nda program düzenlendi.

Programa Vali Birol Ekici, Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Oral ile Ziraat Bankası yetkilileri katıldı.

Vali Ekici, kentin tarım ve hayvancılıkta önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Projenin çiftçiler için önemli olduğunu ifade eden Ekici, geçen yıl 140 yetiştiriciye 21 milyon lira destek sağlandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından projenin protokolü imzalandı.

Barış Manço, vefatının 25. yılında anıldı

Anadolu rock müziğinin usta ismi, şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço, vefatının 25. yılında Kırklareli'nde anıldı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Kırklareli Belediyesi Çocuk Korosu, Manço'nun sevilen çocuk şarkılarını seslendirdi.

Koroya zaman zaman vatandaşlarda eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' Projesi İkinci Etaba Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement