Lüleburgaz Kaymakamlığınca yaptırılan yeni hükümet konağı düzenlenen törenle açılacak.
Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lüleburgaz'a yeni bir hükümet konağı binası kazandırdıklarını söyledi.
Hükümet konağı binasının herkese hayırlı olması temennisinde bulunan Kaya, modern ve kaliteli bir ortamda vatandaşlara hizmet sunacaklarını belirtti.
Binanın içerisinde Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Emniyet Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İlçe Müdürlüğü'nün bulunacağını anlatan Kaya, konağın 23 Mayıs Pazartesi günü törenle açılacağını bildirdi.
"4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı
Lüleburgaz ilçesinde, "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.
Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi'ndeki açılışa, Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, şube müdürleri, Okul Müdürü Suat Öz ve öğrenciler katıldı.
Çetin ve beraberindekiler, fuarı gezerek projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
39 projenin bulunduğu "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" bir hafta boyunca açık kalacak.
Son Dakika › Güncel › Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?