Kısa Sürede Fazlalıklarınızdan Kurtulabilirsiniz - Son Dakika
Güncel

Kısa Sürede Fazlalıklarınızdan Kurtulabilirsiniz

Kısa Sürede Fazlalıklarınızdan Kurtulabilirsiniz

Infrafitx Biofit Experience ile öğle tatilinde forma kavuşun!

18.04.2012 15:20

Bioritm Güzellik Enstitüsü'nün sunduğu yepyeni uygulama Infrafitx Biofit Experience ile kısa bir sürede, zahmetsizce, yorulmadan forma girip fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Düzenli uygulandığında vücudunuzda gözle görülen bir incelme sağlayan Infrafitx Biofit Experience metabolizmanızı hızlandırırken, yağ yakmanızı ve fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlar. Infrafitx Biofit Experience uygulmasının bir diğer avantajı detoks etkisi sayesinde vücudunuzu toksinlerden arındırırken dinç bir bedene ve daha çok yaşam enerjisine kavuşmanız.

INFRAFİTX BİOFİT EXPERİENCE NEDİR, NASIL ÇALIŞIR?

Biofit haftada 3 gün 40 dakikalık seanslar halinde uygulanır. BIOFIT ile egzersiz yaparken televizyonda en sevdiğiniz programı izleyebilir, rahatlayabilir, hatta dinlenebilirsiniz! Ekranda ayrıca kalp atışınızı, gittiğiniz mesafeyi, ne kadar zaman egzersiz yaptığınızı ve kalan zamanınızı görebilirsiniz.

Biofit'in mekanik ve elektronik araştırmalar sonucunda sunduğu bu teknolojide geliştirmiş olduğu oturma pozisyonu size en yüksek konforu sağlar. Vücudunuzun ağırlığı omurganızda eşit dağılımlı bir yüklenme sağladığından, Biofit ile egzersiz yapmak son derece güvenlidir. Bu teknoloji sayesinde pedal çevirme hareketi sizin için daha az yorucu olur. Bunun nedeni Biofit'in sadece 'gluteal' kaslarınızı çalıştırıyor olmasıdır. Bu kaslar vücudumuzdaki en büyük kas grubu olduğu için yatay pozisyonda çalıştırılması durumunda herhangi bir egzersiz ya da bisiklet sürüşünden çok daha fazla yağ ve kalori yakımını sağlamaktadır.

Biofit'in kızılötesi ışınları sayesinde yağ yakımı hızlanır ve vücudunuzda santimetrik olarak ölçülebilen bir incelme ve sıkılaşma gerçekleşir (MIACT Teknolojisi). Kızılötesi ışınlar vücudunuzda incelmesini özellikle istediğiniz bölgelere odaklandırılabilirler. Bu teknoloji sayesinde hiç yorulmadan vücudunuzda kalori yakımı sağlanır. Biofit ile egzersiz sonrasında vücudunuzda asla yorgunluk hissi oluşmaz.

INFRAFİTX BİOFİT EXPERİENCE, DETOKS ETKİSİ SAĞLAR!

Kilo kaybı ve toksin kaybı birbiriyle bağlantı içinde olan iki durumdur. Vücudunuzdaki toksin oranını sadece yediğiniz gıdalar değil; soluduğunuz hava, içtiğiniz su, yaşadığınız yaşam koşulları ve yaşam tarzınız da belirler. Bu oranın fazla olması halinde vücut metabolizmanız yavaşlar. Bu durum ise vücudunuzun daha çok yağ hücresi üretmesini ve metabolizmanızın içinden çıkılmaz bir döngüye girmesini sağlar. Aldığınız toksinler arttıkça vücudunuz yağ hücresi üretir, yağ hücresi üretildikçe de toksin oranınız artar. Bu ise yaşlanmayı hızlandırdığı gibi kronik hastalıklara da yol açar.

INFRAFİTX BİOFİT EXPERİENCE İLE TOKSİNLERDEN KURTULUN!

Vücudumuzda en hızlı toksin atılımını sağlayan cildimize uygulanan Kızılötesi ışın ve ısı sayesinde vücudumuzdaki kir ve zehirden kurtulabiliriz. Bilimsel araştırmalar ile belirlenmiş olduğu üzere iyi bir ter atma seansı %85 su ve %15 toksin atılımına sebep olmaktadır. Vücudunuzu kanınızı, organlarınızı, kaslarınızı, hücrelerinizi tıkayan bu toksinlerden arınmak ayrıca ruhsal ve psikolojik olarak da güçlenmenizi, enerji dolu olmanızı sağlayacaktır. Daha temiz bir vücut size daha dinç bir beden ve daha çok yaşam enerjisi sağlayacak. Bu da yaşlanma etkilerini azaltarak ileriki yıllarda da sağlıklı yaşamanızı neden olacak.

INFRAFİTX BİOFİT EXPERİENCE TAM OLARAK NASIL ÇALIŞIR?

Kızılötesi ya da termal enerjili ışık dünyamızın yaşam formudur. Biofit'deki Kızılötesi enerji derimizin 7 cm altına kadar ulaşarak bir titreşme, dalgalanma sağlar. Bunun nedeni vücudumuzun %70'nin su ile kaplı olmasındandır. Bu iki enerjinin aynı frekansta olması bizim kızılötesi enerjinin %93'ünü kullanabilmemizi ve kızılötesi enerjiyi kendimiz için sağlıklı bir tedavi yönetimine dönüştürebilmemize yol açar.

Kızılötesi enerji elektromagnetik dalgalanmayı sağlar. Gün ışığının bize sağladığı en önemli etkiyi kızılötesi ışınlarda da görebiliriz.

INFRAFİTX BİOFİT EXPERİENCE'İN HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK 10 ETKİSİ:

1. Vücudunuzun şeklini ve görüntüsünü değiştirir. Yağ yakılımını istediğiniz bölgelere yoğunlaşarak bu bölgelerden yağ atılımını sağlar. Societad Chilena de Obesidad tarafından yapılan bir bilimsel araştırma sonucunda Biofit'in diyet yapmadan bile yağ atılımını sağladığı kanıtlanmıştır.

2. Kaslarınızı çalıştırır, güçlendirir. Vücudunuzdaki kas oranı arttıkça duruş bozukluklarınız düzelir ve yağ yakımınız hızlanır ve maksimum düzeye çıkarır.

3. Metabolizma hızınızı arttırır. Metabolizma hızınız arttığı gibi yağ yakımında da çok daha faydalı bir hale gelir. Bu sayede normal bir egzersiz ve diyet sürecinin sonunda göreceğinizden çok daha hızlı bir sonuç görürsünüz.

4. Detoks sürecinin uzamasını ve kalıcılığını sağlar. Detoks atımı kalp sağlığınız için çok önemli olmak ile birlikte gençleşmenizi de sağlayacaktır. Dr. Adolfa Panfili tarafından yapılan bir araştırmaya göre Biofit ile düzensiz egzersiz yapmak gençlik hormonu olan "melatonin"in artmasını sağlamıştır.

5. Stresi azaltır, gerginliği önler ve depresyonu sizden uzaklaştırır. Biofit ile egzersiz yapmak endorfin ve seratonin oranlarını arttırır.

6. Enerji seviyenizi yükseltir. Egzersiz esnasında vücudunuzun direncini arttırır bu vücudunuzun şekillenmesini sağladığı gibi kaslarınızı da güçlendirerek gün boyu sizi çok daha yüksek bir enerjide tutar.

7. Egzersizi heyecanla beklemenizi sağlar. Vücudunuz yağ atmaya başladıkça daha fazla yağ tutmak istemeyecektir. Enerji yakmak için glikoz kullanmak yerine vücudunuzdaki yağı kullanmaya başlayacaktır. Bu da laktik asit üretimini azaltır. Laktik asit üretiminin azalması egzersiz yapmayı sizin için keyifli, çok daha az yorucu bir hale getirir.

8. Size yeni bir yaşam tarzı kazandırır. Biofit yüksek teknoloji kullanan bir sistem olmak dışında size vücudunuzu ve onun çalışma sistemini öğreterek, günlük hayatınızdaki tercihlerinizi de etkiler.

9. Kalıcı sonuçlar sağlar. Metabolizmaya katkısı olan bu teknoloji sadece yağ yakımının artmasını sağlamakla kalmaz aynı zamanda vücudunuzun tüm fonksiyonlarının çok daha düzgün çalışmasını sağlar. Vücudunuz dinlenme halindeyken bile çok daha fazla kalori ve yağ yakmaya başlar.

10. BIOFIT MIACT (Marchesi Infrared Adiposities Catabolism Technology) tüm dünyada patentlenmiş olup, sağlık endüstrisinin gelişmesinde büyük bir etki sağlamıştır. Biofit teknolojisinin sağladığı 3300 watt lık kızılötesi enerji aynı sürede yapılan klasik bir egzersizden 10 kat daha fazla kalori yakmanızı sağlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kısa Sürede Fazlalıklarınızdan Kurtulabilirsiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement