Kıyamet söylentileri ile 100'lerce Yoga sever Şirince yerine Şile'ye, yılın son Yoga festivaline akın etmeye hazırlanıyor. Yoga Academy festivali 22 – 23 aralıkta Şile'de gerçekleştirecek.
Yoga Academy'nin kurucusu, Yoga üstadı Akif Manaf açıklamasında: "Pozitif düşünce, söz ve eylem sayesinde kıyamet olmayacak, festival olacak. Tahminlerde sadece 3 harfi tutturmuşlar, Şirince değil Şile, kıyameti iptal eden festival Şile'de olacak." dedi.
Yoga üstadı Akif Manaf sözlerine, "Kıyamet spekülasyonlarını insan kendi iradesi, pozitif eylemleri ile yok edebilir. Orijinal Yoga teknikleri, düzenli uygulama ile, her koşulda insana daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanın yolunu gösterir, sağlıksız bedeni sağlam bir vücuda, rahatsız zihni dingin bir zihne, telaşlı hisleri huzurlu duygulara dönüştürür. Negatif enerjilerden arınan birey pozitif enerjilerle dolar, insan kendi içindeki kıyameti pozitifleştirerek toplumda daha düzenli daha mutlu bir yaşam oluşturabilir. Bilinç seviyesi böylece genişler. Bu yükseliş kişinin kendi çabası ile gerçekleşir" diyerek devam etti.
Son Dakika › Güncel › Kıyamet Değil Festival Olacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.