Kızgın Enişte Kayınbiraderinin Aracına Kurşun Yağdırdı - Son Dakika
Güncel

Kızgın Enişte Kayınbiraderinin Aracına Kurşun Yağdırdı

Kızgın Enişte Kayınbiraderinin Aracına Kurşun Yağdırdı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kızgın enişte kayın biraderinin aracına kurşun yağdırdı. Altı mermi isabet eden araçtan sağ kurtulan Erdem G. polise sığındı.

04.07.2014 02:00  Güncelleme: 08:06

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aralarında iş anlaşmazlığı bulunan kızgın enişte kayın biraderinin aracına kurşun yağdırdı.

6 KURŞUN İSABET EDEN ARAÇTAN SAĞ KURTULDU

Olay saat 23.00 sıralarında Elmatepe Mahallesi Yeni Çağlar Sokak'ta meydana geldi. Edindiğimiz bilgiye göre enişte Y.K aralarında bir süredir lastikçi dükkanının işletmesi nedeniyle sorun yaşadığı kayın biraderi Erdem G. ile buluşmak istedi. Erdem G. 67 UD 686 plakalı hafif ticari kamyonet ile buluşmak için Elmatepe Mahallesi'ne geldiğinde Yeniçağlar Sokak üzerinde eniştesinin silahlı saldırısına uğradı. 6 kuruşunun isabet ettiği aracı ile kaçmayı başaran Erdem G. Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü'ne gelerek durumu polise anlattı.

'GEL KONUŞALIM' DEDİ KURŞUN YAĞDIRDI

Kendisini eniştesinin konuşmak için çağırdığını ve buluşma yerine gittiğinde kendisine ateş edilmeye başlandığını anlatan Erdem G. Aracı ile birlikte hemen oradan kaçtığını söyledi.

Aracını incelenmek üzere Bağlık Polis Karakoluna getiren Erdem G., burada verdiği ifadesinde eniştesi Y.K.'dan şikayetçi oldu.

"ALLAHTAN ÇOLUK ÇOCUĞA GELMEMİŞ"

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede çok sayıda mermi kovanı ve çekirdeği buldu. Mahalle sakinlerinden Mehmet Turan " Allah'tan çoluk çocuğa gelmemiş. Burada o saatte bir sürü çocuk var. Balkonda oturanlar var. Arabaya sekmiş. Adam öldüresiye atmış galiba" diye konuştu.

Polis silahlı saldırganların kaçtığı 67 TK 724 plakalı otomobil ile enişte Y.K. ile yanında olduğu tahmin edilen İ.K., N.K. ve C.C.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Polis silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızgın Enişte Kayınbiraderinin Aracına Kurşun Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement