Kızını Arayan Baba Bıçaklandı - Son Dakika
Güncel

Kızını Arayan Baba Bıçaklandı

Kızını Arayan Baba Bıçaklandı

İzmir Bornova'da, evden kaçan kızı arkadaşlarının evinde arayan baba ve oğlu, 3 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

09.01.2012 12:02  Güncelleme: 16:39

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, evden kaçan kızı arkadaşlarının evinde arayan baba ve oğlu, evlerine döndükten bir süre sonra dairelerine gelen kızın 3 arkadaşı, bıçakla hafif yaraladı.

Olayın ardından şüphelilerin yakalandığı, kaçan Ö.T.'nin de evine döndüğü öğrenildi.Olay, dün (pazar) saat 21.00 sıralarında, Altındağ Semti Tuna Mahallesi 5516 Sokak 18 numaradaki evde meydana geldi.

Bir demirdöküm firmasında çalışan baba Ahmet T. (50) ile askerden yeni gelen oğlu Özgür T. ile birlikte, bir süre önce evi terkeden kızı Ö.T.'yi (22) aramaya başladı. Baba ve oğlu, önce genç kızın arkadaşlarının evine gitti. Kızını arkadaşların evinde bulumayan ve nerede olduğunu da öğrenemeyen Ahmet T., bir süre sonra oğlu ile birlikte evine döndü.

Evinde eşi ve oğluyla otururken kapılarını, kızının arkadaşı olduğu belirtilen Ç.D. (Çetin Dizbay) (24) ile yanındaki 2 kişi çaldı. Kapıyı açan baba ve oğlu ile genç kızı sordukları Ç.D. ve iki arkadaşı arasındaki konuşma bir süre sonra tartışmaya, ardından da bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda Ahmet T. kalçasından bir, oğlu Özgür T. de sağ bacağından 2 bıçak darbesiyle yaralandı. Baba ve oğlu kanlar içinde yerde kalırken, kapıdaki 3 kişi koşarak uzaklaştı.

Ahmet T.'nin eşi kocasının ve oğlunun yaralandığını görünce sağlık ekiplerinden ve polisten yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekipleri, yaralı baba ve oğlunu ambulansla, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavileri yapılan Ahmet T. ve Özgür T. taburcu edildi.

Polis ekiplerinin çalışması sonucu Ç.D. ve kaçan iki arkadaşı yakalandı. Ö.T.'nin olayın ardından evine döndüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızını Arayan Baba Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement