Kızını Kaçıran Kişiyi Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kızını Kaçıran Kişiyi Öldürdü

Kızını Kaçıran Kişiyi Öldürdü
01.09.2012 14:32

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir kişi, kızını kaçırarak evlenen damadını bıçaklayarak öldürdü.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir kişi, kızını kaçırarak evlenen damadını bıçaklayarak öldürdü.

Akbayır beldesinde yaşayan Mustafa Temeltaş, komşuları Cuma Dalkan'ın kızı Ümüs Dalkan'ı istetti. Dalkan'ın evliliğe karşı çıkması üzerine Temeltaş, 20 yaşındaki genç kızı yaklaşık 1,5 ay önce kaçırarak evlendi.

Köyün önde gelenleri iki aileyi barıştırırken, baba Cuma Dalkan ise gençleri görmek istemediğini bildirdi.

Elbistan'da işe başladığı ilk gün Dalkan tarafından bıçaklanan Mustafa Temeltaş (25), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Elbistan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bu arada, cinayet anı çevredeki güvenlik kameralarınca görüntülendi. Polis, olaydan sonra kaçan Cuma Dalkan'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Muhabir: Kenan Arayıcı/ Zeynep Yücetaş

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızını Kaçıran Kişiyi Öldürdü - Son Dakika


Advertisement