Antalya'da dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Sedir Mahallesi'ndeki Şehit Diplomatlar Parkı'nda kavga eden 6 kızı ayırmaya çalışan 25 yaşındaki Mehmet Hakkı Çelik, kızların erkek arkadaşı tarafından bıçakla yaralandı.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ
Parka gelen Antalya Çıraklık Eğitim Merkezi'nde okuyan 6 kız öğrenci arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.
ARAYA GİRDİ KANI AKTI
Bu sırada parkta olan ve kavgayı ayırmak isteyen Mehmet Hakkı Çelik, olaya müdahale etti. Çelik'in müdahalesinin ardından aynı parkta bulunan ve kızların arkadaşı olduğu belirtilen bir kişi, Çelik'i sağ kolundan bıçakla yaralayıp kaçtı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Olayın ardından diğer kavga eden kızlar da olay yerinden kaçarken kanlar içinde kalan Mehmet Hakkı Çelik çağrılan ambulansla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, bir görgü tanığı ifadesine başvurulmak üzere Meydan Polis Merkezi'ne götürüldü.
Son Dakika › Güncel › Kızların Kavgasını Ayırmaya Çalışan Genç Bıçaklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (7)