KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun Eski Müsteşarı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun Eski Müsteşarı Tutuklandı

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu\'nun Eski Müsteşarı Tutuklandı

KKTC Başbakan İrsen Küçük'ün geçtiğimiz günlerde gündeme düşen Bakanlara 'talimat' hazırlaması ile ilgili olarak KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eski Müsteşarı Mustafa Tanju Tokay ve Kamu Hizmeti Komisyonu Sınav Müdürü Emir Hüseyin Emirkanı...

26.09.2012 15:09

Kktc Başbakan İrsen Küçük'ün geçtiğimiz günlerde gündeme düşen Bakanlara 'talimat' hazırlaması ile ilgili olarak KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eski Müsteşarı Mustafa Tanju Tokay ve Kamu Hizmeti Komisyonu Sınav Müdürü Emir Hüseyin Emirkanı tutuklandı. KKTC Başbakan İrsen Küçük'ün 21 Ekim'de yapılacak Ulusal Birlik Parti (UBP) kurultayında kendisine destek vermeleri için delegelere baskı ve tehdit yapılması ile ilgili belge hazırlatıp imzaladığı iddiası üzerine Başbakan Küçük yasal işlem başlattı. Soruşturmayı başlatan polis, bugün olayla bağlantısı olduğuna inandığı Cumurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun hem başbakanlığı hem de cumhurbaşkanlığı döneminde müsteşarlığını yürüten Mustafa Tanju Tokay ile Kamu Hizmeti Komisyonu Sınav Müdürü Emir Hüseyin Emirkanı gözaltına aldı.

Mustafa Tokay ile Emir Emirkanı, bugün çıkarıldıkları Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde 3'er gün tutukluluk aldı. Tutukluluk kararı başkentte şok etkisi yarattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun Eski Müsteşarı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement