KKTC'de Başbakan İrsen Küçük Hükümeti İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

KKTC'de Başbakan İrsen Küçük Hükümeti İstifa Etti

KKTC\'de Başbakan İrsen Küçük Hükümeti İstifa Etti

KKTC'de Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na hükümetin istifasını sundu.

06.06.2013 17:38

KKTC'de Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na hükümetin istifasını sundu. KKTC Cumhurbaşkanlığı'nda basına kapalı olarak, yaklaşık 20 dakika süren görüşmenin ardından, UBP Genel Başkanı Küçük, basına açıklamalarda bulundu.

KKTC başbakanı İrsen Küçük, hükümetin istifasını, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na sunduğunu ve Cumhurbaşkanı'nın istifayı kabul ettiğini belirterek, süreçte Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun Anayasa çerçevesinde, yasalara bağlı kalarak, tarafsızlığını yitirmeden süreci iyi değerlendirmesini beklediğini söyledi. Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun, yeni görevlendirme yapılana kadar göreve devam etmesini istediğini belirten Küçük, "Bu da doğaldır" dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, hükümetin istifa mektubunu aldıktan sonra yaptığı açıklamada, anayasanın kendisine verdiği yetki çerçevesinde, gerekli istişareleri yaptıktan sonra bir görevlendirme yapacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KKTC'de Başbakan İrsen Küçük Hükümeti İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement