KKTC'de Caner Gönyeli Arama-Kurtarma Tatbikatı başlıyor - Son Dakika
Güncel

KKTC'de Caner Gönyeli Arama-Kurtarma Tatbikatı başlıyor

KKTC Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2019 Arama Kurtarma Tatbikatı yarın başlıyor.

10.06.2019 10:58

KKTC Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2019 Arama Kurtarma Tatbikatı yarın başlıyor.

KKTC Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2019 Arama Kurtarma Tatbikatı başlıyor. Tatbikatın kara safhası yarın, deniz safhası ise çarşamba günü yapılacak. Tatbikat, Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC Arama Kurtarma Teşkilatlarında yer alan sivil ve askeri unsurların katılımıyla 12 Haziran'a kadar sürecek. Tatbikat kara safhası, yarın Girne 101 Evler olarak da bilinen St. Hilarion kale bölgesinde icra edilecek.

KKTC Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2019 Arama Kurtarma tatbikatının Deniz safhası ise Doğu Akdeniz'de Gazimağusa açıklarında, KKTC toprakları ve kara suları ile Türk Arama Kurtarma Bölgesi içerisinde yer alan uluslararası sularda icra edilecek. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KKTC'de Caner Gönyeli Arama-Kurtarma Tatbikatı başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement