Kocaeli'de Otomobillerin Çarpışması Sonucu 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Otomobillerin Çarpışması Sonucu 7 Kişi Yaralandı

Kocaeli\'de Otomobillerin Çarpışması Sonucu 7 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştıktan sonra biri takla attı, diğeri devrildi ve 7 kişi yaralandı. Yaralılar Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

21.04.2023 23:57

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde 2 otomobilin çarpıştıktan sonra birinin takla attığı, diğerinin de devrildiği kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Tuzla Caddesi üzerinde meydana geldi. Yusuf S. idaresindeki 41 AIB 451 plakalı otomobil ile Yalçın E. yönetimindeki 34 EYV 200 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Yusuf S.'nin kullandığı otomobil takla attı, diğer otomobil de devrildi. Kazada araç sürücüleri ile birlikte, otomobillerde bulunan Buğlem Ege E., Emine E., Ali E., Efe E. ve Gürsel Y. yaralandı. Yaralanan 7 kişi, olay yerine çağrılan ambulanslarla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Otomobillerin Çarpışması Sonucu 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement