Kocaeli'deki patlamada 12 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'deki patlamada 12 kişi yaralandı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silolarında meydana gelen patlamada 12 kişinin yaralandığını ve hastanelere sevk edildiğini açıkladı. Yaralıların tedavileri devam ederken, soğutma ve inceleme çalışmaları sürüyor.

07.08.2023 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli'ndeki patlamaya ilişkin; "Derince İlçemizde bulunan TMO silolarında meydana gelen patlamada 12 kardeşimiz yaralanmış olup süratle hastanelere sevki sağlanmış ve tedavilerine başlanmıştır. Soğutma ve inceleme çalışmaları devam etmektedir" dedi.

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silolarında bugün saat 14.40'ta patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekipleri ve ambulans sevk edildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yavuz'un açıklaması şöyle:

"Derince İlçemizde bulunan TMO silolarında meydana gelen patlamada 12 kardeşimiz yaralanmış olup süratle hastanelere sevki sağlanmış ve tedavilerine başlanmıştır. Soğutma ve inceleme çalışmaları devam etmektedir. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun."

Kocaeli\'deki patlamada 12 kişi yaralandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kocaeli'deki patlamada 12 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement