Kocaeli Dhkp-C'nin Hücre Evine Operasyon 1 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Dhkp-C'nin Hücre Evine Operasyon 1 Gözaltı

Dhkp-C'nin hücre evine operasyon: 1 gözaltıKocaeli'nin Gebze ilçesinde, terör örgütü DHKP-C'nin hücre evine düzenlenen operasyonda, A.İ. (29) gözaltına alındı.

09.12.2018 14:30

Dhkp-C'nin hücre evine operasyon: 1 gözaltı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, terör örgütü DHKP-C'nin hücre evine düzenlenen operasyonda, A.İ. (29) gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gebze'de terör örgütü DHKP-C'nin hücre evini tespit etti. Hücre evine düzenlenen operasyonda A.İ. gözaltına alındı. A.İ.'nin üzerinde ve evde yapılan aramada; sahte kimlik ile pasaport ele geçirildi. Örgüt tarafından kiralandığı belirlenen evde çok sayıda örgütsel doküman bulundu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.İ., adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Dhkp-C\'nin Hücre Evine Operasyon 1 Gözaltı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Dhkp-C'nin Hücre Evine Operasyon 1 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement