Kocaeli-Otomobil Park Halindeki Tır'a Çarptı 1 Ölü, 1 Yaralı-Hd - Son Dakika
Güncel

Kocaeli-Otomobil Park Halindeki Tır'a Çarptı 1 Ölü, 1 Yaralı-Hd

Otomobil park halindeki TIR'a çarptı 1 ölü, 1 yaralıKocaeli'nin Kartepe ilçesinde, otomobilin yol kenarında park halindeki TIR'a çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

06.05.2018 11:54

Otomobil park halindeki TIR'a çarptı 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, otomobilin yol kenarında park halindeki TIR'a çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde, D-100 Karayolu Kartepe Uzuntarla mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine giden 21 yaşındaki Orhan Bulut idaresindeki 41 AAB 810 plakalı otomobil, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yoldan kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde olan 43 DN 622 plakalı TIR'a çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçtan çıkan Çağatay Bulan'a ilk müdahalede bulunurken, itfaiye ekipleri de araç içerisinde sıkışan sürücü Orhan Bulut'u çıkartmak için çalışma başlattı. Çağatay Bulan ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edilen Orhan Bulut'un yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli-Otomobil Park Halindeki Tır\'a Çarptı 1 Ölü, 1 Yaralı-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli-Otomobil Park Halindeki Tır'a Çarptı 1 Ölü, 1 Yaralı-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement