Kocası Sokağa Attı, Oğluyla Emniyete Sığındı - Son Dakika
Güncel

Kocası Sokağa Attı, Oğluyla Emniyete Sığındı

Kocası Sokağa Attı, Oğluyla Emniyete Sığındı

21 yaşındaki İlknur Seven, nikahsız eşi Erkan Yüksel tarafından dövüldüğünü öne sürerken, 2 yaşındaki oğlu N.K.Y.ile birlikte sokağa terk edildi.

22.04.2013 15:22  Güncelleme: 17:30

Adana'da 21 yaşındaki İlknur Seven, işsiz nikahsız eşi 29 yaşındaki Erkan Yüksel tarafından dövüldüğünü öne sürerken, 2 yaşındaki oğlu N.K.Y. ile birlikte sokağa terk edildi.

Merkez Yüreğir İlçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde oturan İlknur Seven, oğlu N.K.Y. ile birlikte Adana Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, nikahsız eşi Erkan Yüksel'den şiddet gördüğünü iddia etti. Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde oğlu N.K.Y.'ye sarılarak gözyaşları döken İlknur Seven, eşinin kendisini döverek oğlu ile birlikte sokağa attığını öne sürdü. Eşinin sürekli kendisini şiddet uyguladığını ileri sürerek, "Sürekli 'git çalış eve ekmek getir' diyerek beni dövüyordu. Bir keresinde burnumu kırdı. Dün de bizi sokağa attı. Kendimi geçtim, artık çocuğuma zarar vermesinden korkuyorum. Çünkü beni döverken oğluma da vuruyordu" dedi.

Adana'da kimsesi olmadığını ve parasız kaldığını anlatan İlknur Seven, "Durumu Kayseri'deki aileme anlattım, bana 'Kocandır bir şey olmaz' dediler. Açıkçası beni kabul etmediler. Sokakta kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Devletin bana ve çocuğuma sahip çıkmasını istiyorum. Eğer kocama tekrar gidersem beni öldürür" diye konuştu.

İlknur Seven, polis tarafından Cumhuriyet Savcılığı'na eşi hakkında suç duyurusunda bulunması için gönderildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocası Sokağa Attı, Oğluyla Emniyete Sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement