Kocasinan Belediyesi, Turgutreis Mahallesindeki Halı Sahayı Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Kocasinan Belediyesi, Turgutreis Mahallesindeki Halı Sahayı Tamamladı

Kocasinan Belediyesi, Turgutreis Mahallesindeki Halı Sahayı Tamamladı

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Turgutreis Mahallesindeki halı sahayı gençlerin talebi üzerine tamamladı. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerin ve çocukların daha keyifli vakit geçirecekleri sosyal alanlar oluşturma çabalarını belirtti. Kocasinan ilçesindeki bütün mahallelerde halı saha sayısını arttırdıklarını ifade eden Çolakbayrakdar, gençlerin isteklerini yerine getirdiklerini vurguladı. Halı sahaya gelen gençler, Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

02.02.2024 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Turgutreis Mahallesindeki halı sahayı tamamladı.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerin talebi üzerine yapılan halı sahayı inceledi.

Çolakbayrakdar, gençlerin ve çocukların daha keyifli vakit geçirecekleri sosyal alanlar oluşturmaya gayret ettiklerini belirtti.

Kocasinan ilçesindeki bütün mahallelerde halı saha sayısını arttırdıklarını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz, en çok halı saha istiyor. Biz de bu talebe kayıtsız kalmıyoruz ve isteklerini yerine getiriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunda her zaman için pozitif ayrımcılık var. Bu doğrultuda gençlerimiz ve çocuklarımızın daha iyi eğitim görebilmeleri, daha kaliteli zaman geçirmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için modern sosyal tesisler, park ve yaşam alanları yapıyoruz."

Bu arada, halı sahaya gelen gençler, Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocasinan Belediyesi, Turgutreis Mahallesindeki Halı Sahayı Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement