Kolpa'dan Hayranlarına Unutulmaz Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Kolpa'dan Hayranlarına Unutulmaz Müzik Ziyafeti

Kolpa\'dan Hayranlarına Unutulmaz Müzik Ziyafeti

"Beni Aşka İnandır" ve "Yatağın Soğuk Tarafı" gibi sevilen şarkıların sahibi olan ünlü rock grubu Kolpa'yı 19 Ağustos Cumartesi günü düzenlediği mini konser ve imza günü etkinliğinde Karadenizli sevenleri ile bir araya getirdi.

21.08.2017 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza, birbirinden ünlü isimleri sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Türk rock müziğinin son dönemde en popüler grupları arasında yer alan Kolpa, 19 Ağustos Cumartesi günü düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde, tüm Karadenizlilere, Samsun Piazza AVM'de unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sevilen şarkılarını Piazza'ya akın eden hayranları ile birlikte canlı olarak seslendiren ünlü rock grubu Kolpa, Türk pop müziğinin popüler isimleri arasında yer alan Ece Seçkin ile birlikte düet yaptıkları "Hoş Geldin Ayrılığa" şarkısını da sevenleri ile birlikte söyledi. Piazza'ya gelen müzikseverlerden, şarkının Ece Seçkin'in seslendirdiği bölümleri söylemelerini isteyen Kolpa'nın solisti Barış Yurtçu, "Herkes şimdi Ece Seçkin oluyor" diyerek Karadenizliler ile hep bir ağızdan şarkıya düet yaptı. Mini konserinin ardından hayranlarına imza dağıtan ve dileyen misafirler ile anı fotoğrafı çektiren Kolpa grubu üyeleri, Karadeniz'i, çok sevdiklerini ve en yakın zamanda yeniden gelmek istediklerini dile getirdi.

YÜKSEK SADAKAT IÇIN HEYECAN DORUKTA

Bugüne kadar 50'nin üzerinde yıldız ismi hayranlarıyla bir araya getiren Piazza, son yılların ünlü rock gruplarından olan Yüksek Sadakat'i de 27 Ağustos Pazar günü saat 15.30'da mini konser ve imza günü etkinliğinde Karadenizliler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kolpa'dan Hayranlarına Unutulmaz Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement