Konya Narkotik polisi tarafından yapılan uygulamada uyuşturucu kuryesinin otomobilinin ön koltuğunun altından 2,5 kilo eroin çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından Ereğli kavşağında şehire gelebilecek uyuşturucu madde ile ilgilili çalışma yapılmaya başlandı. Yapılan çalışmalar sırasında öncü ekip ve arkasından gelen ikinci araç narkotik polisi tarafından durduruldu. Yapılan aramadada durdurulan ikinci aracın ön yolcu koltuğunun altına zulalanmış 2,5 kilo eroin çıktı.
Polis olayla ilgili her iki araçta bulunan şüpheliler Nahşi P., Hikmet D., Mustafa T., Sadık K. ve Mehmet Ö'yü gözaltına aldı. 5 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin 5'i de tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KONYA
Son Dakika › Güncel › Koltuk Altından 2,5 Kilo Eroin Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.