Belediye Ekipleri 'Komşu'nun Çöplerini de Topluyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Ekipleri 'Komşu'nun Çöplerini de Topluyor

Marmaris'te belediye ekipleri, tatilcilerin yanı sıra akıntının Yunan adalarından getirdiği çöpleri de toplamak zorunda kalıyor.

11.08.2014 15:53  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'in karşı tarafında bulunan Rodos ve Simi adalarından sürüklenen çöpler de kirliliğe neden oluyor. Çöpler, belediye ekiplerince temizleniyor.

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz aylarında binlerce turistin ziyaret ettiği sahil ve koylarda kıyı temizliği başlattı. Vatandaşların ve turistlerin daha temiz bir ortamda tatilini geçirmesi amacıyla yürütülen çalışmada ilk olarak Hisarönü Mahallesi'nin Bördübet mevkisindeki kıyılar, 15 kişilik belediye ekibi tarafından temizlendi.

Çalışmalara katılan Marmaris Belediyesi Mahallelerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerinin tatilcilerin yanı sıra Marmaris'in karşı tarafında bulunan Yunan adaları Rodos ve Sömbeki'den (Simi) akıntılarla sürüklenerek gelen çok miktarda çöpü de temizlemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Aynı bölgede 2 ay önce de temizlik çalışması yapıldığını belirten Kaplan, "Köylerdeki personelimizle kıyılarda temizlik çalışması başlattık. Personelimiz gerçekten özverili bir şekilde çalışma yürütüyor. Marmaris kıyılarındaki kirlilik tespit edildikçe bu çalışmamız devam edecek" dedi.

Kaplan, ilçede yaşayan çevreye duyarlı vatandaşların da isterse temizlik çalışmalarına destek verebileceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Ekipleri 'Komşu'nun Çöplerini de Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement