Konukların Tartışması Ahmet Hakan'a Stüdyoyu Terk Ettirecekti - Son Dakika
Güncel

Konukların Tartışması Ahmet Hakan'a Stüdyoyu Terk Ettirecekti

Koray Çalışkan ile kamuoyu araştırmacısı Adil Gür arasında çıkan özür kavgası, Ahmet Hakan'ı çileden çıkardı. Hakan "Devam ederseniz programı ben terk edeceğim." dedi.

03.02.2015 10:37  Güncelleme: 10:56

Koray Çalışkan ile Adil Gür'ün anket tartışması, Ahmet Hakan'ı çileden çıkardı. Koray Çalışkan, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yayınladığı anketlerde Adil Gür'ün yanılma payının çok yüksek olduğunu söyleyerek, Türk kamuoyundan özür dilemesi gerektiğini iddia etti.

Farklılığın, katılım oranların kaynaklandığı söyleyen Gün'ün sözlerine Çalışkan, bir kez daha itiraz edince tansiyon yükseldi. İkili arasındaki tartışma uzayınca Ahmet Hakan, stüdyoyu terkedeceğini söyledi.

SEÇİM MASAYA YATIRILDI

Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de bu hafta başkanlık sistemi ile Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri tartışıldı.

HDP SEÇİM BARAJINI GEÇER Mİ?

Koray Çalışkan, HDP'nin mevcut performansta seçim barajını aşmasının güç olduğunu söylerken araştırmacı Adil Gür ise partinin barajı aşabilecek güçte olduğunu iddia etti.

İKİLİ ARASINDAKİ ANKET TARTIŞMASI

HDP'nin oy oranlarındaki tartışma, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yapılan kamuoyu araştırmalarını gündeme getirdi. Koray Çalışkan, Adil Gür'ün sahip olduğu araştırma şirketinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük hata yaptığını söyleyerek, Türkiye'den özür dilenmesi gerektiğini iddia etti. Çalışkan'ın bu sözlerine Adil Gür itiraz edince sütüdyoda gerginlik yaşandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI ANKET SONUÇLARI

Adil Gür'ün araştırama şirketi A&G, 10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi anket sonuçlarında Erdoğan'ın %55.1, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun % 33.3, Selahattin Demirtaş'ın % 11.6 oy alacağını iddia etmişti.

Seçimlerde Erdoğan % 51.79, Ekmeleddin İhsanoğlu % 38.44, Selahattin Demirtaş % 9.76 oy almıştı.

Konukların Tartışması Ahmet Hakan\'a Stüdyoyu Terk Ettirecekti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Konukların Tartışması Ahmet Hakan'a Stüdyoyu Terk Ettirecekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • döşemeci geldi: Stüdyoyu değilde keşke ülkeyi terketse mikrop 16 13 Yanıtla
  • mahkum: bakın beyler hdp barajı aşarsa akp nin anayasayı degiştirmesi icin bir ortagı olmuş oluyorki anayasanın degişmesini isteyen iki partiden biride hdp dir . . hdp barajı gecmeme ihtimalinde akp anayasayı degiştirme sayısına ulaşır snucta yeni anayasa 2015 te yapılır chp beyinsizleri ne yaparsa yapsın anayasa degişecek tabi ülkede bir darbe olmaz ise :) 3 11 Yanıtla
  • naci: Bu adil gur denen anketci akp tarafindan kurulmus bir algi operasyonu sirketidir. hdp nin baraji gecemeyecegini biliyor. buna ragmen akli sira bir algi operasyonu ile bu partiyi yaniltip baraji asamadiginda o bolgenin oylarinin akp ye yazilip akp nin anayasayi degistirip gerici yobaz bir anayasa yapip ulkeyi eyaletlere bolup tayyibe baskanliga yonlendiriyor. bunlar ihanet ahtapotunun kollari. pislik seyler. 11 2 Yanıtla
  • Türk. : Kişiliksiz satılık mal 9 2 Yanıtla
  • mustafa: hdp nin barajı gecmesi demek chp nin oy kaybı anlamına geliyor adil gür korayı epey üzmüş :D 5 6 Yanıtla
  • KAZMACI: HÜSEYİN YAYMAN DENİLEN YORUMCU TAM BİR YALAKA, SEYRETTİĞİM KADARIYLA YALAN KONUŞUYOR, DOĞRULUĞUNUDA ISPATLAYAMIYOR YANİ ALGI OPERASYONU OLUŞTURUP KENDİNİ HAKLI GÖSTERİYOR. yEMİYORLAR HÜSEYİN YAYMAN YEMİYORLAR ADAM SENİ İKİ PARALIK ETTİ, MADARA YAPTI KONUŞTUĞUNU BELGELEYECEKSİN. NEDİR BU TELEVİZYONLARIN HÜSEYİN YAYMAN, A. KADİR SELVİ HASTALIĞI ANLAMADIM GİTTİ. 6 0 Yanıtla
  • GS li: Yalaka 4 1 Yanıtla

Advertisement