Konya 300 Bin Lira Değerindeki Kabloları Eritip, 3 Bin Liraya Satmışlar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya 300 Bin Lira Değerindeki Kabloları Eritip, 3 Bin Liraya Satmışlar

09.12.2017 08:38

300 bin lira değerindeki kabloları eritip, 3 bin liraya satmışlarKONYA'da son iki ay içerisinde 20 farklı noktada telefon kablo hırsızlığına karışan 3 şüpheli ile bu kabloları satın alan hurdacı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

300 bin lira değerindeki kabloları eritip, 3 bin liraya satmışlar

KONYA'da son iki ay içerisinde 20 farklı noktada telefon kablo hırsızlığına karışan 3 şüpheli ile bu kabloları satın alan hurdacı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin 300 bin lira değerindeki kabloları yakıp, erittikten sonra 3 bin lira karşılığında hurdacıya sattıkları öğrenildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son iki ay içerisinde kent merkezindeki farklı noktalarda meydana gelen telefon kablo hırsızlıkları ile ilgili çalışma başlattı. Polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şüphelilerin hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği bölgede yoğunlaştı. Polis, iki gün önce sabah saatlerinde merkez Karatay ilçesinde devriye görevini yaptığı sırada şüpheli bir aracı takibe aldı. Şüpheliler, bir sokak üzerinde bulunan kabloları keserken polis tarafından suçüstü yakalandı. Ramazan K. (22), Ahmet K. (25), Abdullah Hamdi T. (24) ile kabloları sattıkları tespit edilen hurdacı Osman K. (47) gözaltına alındı. Şüphelilerin hırsızlık olaylarını kendilerinin gerçekleştirdiğini, kabloları kesip, erittikten sonra 3 bin liraya satıp parasını harcadıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin kestiği kablolar nedeniyle binlerce vatandaşın telefon ve interneti uzun süre kullanamadığı belirtildi. Polisteki sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya 300 Bin Lira Değerindeki Kabloları Eritip, 3 Bin Liraya Satmışlar - Son Dakika


Advertisement