
Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 15 yaşındaki çocuk, gölette ölü olarak bulundu
Konya'da ailesinin dün kayıp başvurusunda bulunduğu 15 yaşındaki Muhammed Varan, bugün krom magnezit fabrikasına kum almak için açılan çukurda yıllardır biriken sulardan oluşan göletten dalgıçlar tarafından ölü olarak bulundu.
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün gece 24.00 sıralarında ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 15 yaşındaki Muhammed Varan'ı bulmak için çalışma başlattı. Bu arada ailesi de gidebileceği yerlere bakmaya başladı. Yakınları bugün öğle saatlerinde Varan'ın motosikletini daha önce arkadaşları tarafından sürekli gittiği merkez Meram İlçesi Dutlukırı Mevkii'ndeki krom magnezit fabrikasına daha önce kum almak için açılan çukurda yıllardır biriken sulardan oluşan gölettin yakınlarında buldu. Bunun üzerine polise haber verdi. Cep telefonu da motosikletin üzerinde bulunan Muhemmed Varan'ın, gölete düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, dalgıçlar yardımıyla gölette arama çalışması başlattı. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne bağlı dalgıç ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonrası saat 16.00 sıralarında Muhammed Varan'ın cansız bedenine ulaşıldı.
Üzerinde kıyafetleriyle birlikte göletten çıkarılan Muhammed Varan'ın, cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Çocuk ve Doğum Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, Varan'ın, gölete düştü mü yoksa kendisi mi girdiği belirlemek için çalışma başlattı.
Son Dakika › Güncel › Konya - Ailesinin Kayıp Başvurusunda Bulunduğu 15 Yaşındaki Çocuk, Gölette Ölü Olarak Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.