Konya'da Gözaltına Alınan 60 Kişi Adliyede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya'da Gözaltına Alınan 60 Kişi Adliyede

Konya\'da Gözaltına Alınan 60 Kişi Adliyede
29.01.2014 12:05  Güncelleme: 15:17

Konya'da 600 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 60 kişi adliyeye sevk edildi.

Konya'da 600 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 60 kişi adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 60 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar, "uyuşturucu ticareti" yaptıkları iddiasıyla adliyeye götürüldü.

Polisin, dün, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde 70 adrese eş zamanlı yaptığı operasyonda, satışa hazır esrar, eroin, uyuşturucu hap ve ruhsatsız silah ele geçirilmiş, 60 kişi gözaltına alınmıştı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemleri için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürülmüştü.

Konya'da iki hafta önce 700 polisle yapılan uyuşturucu operasyonunda da gözaltına alınan 64 zanlıdan 51'i tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da Gözaltına Alınan 60 Kişi Adliyede - Son Dakika


Advertisement