Konya'da mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu bir iş yerinin çatısı çöktü. İş yeri sahibinin dükkanı açmakta geciktiği, patlamanın da o sırada yaşandığı öğrenildi.
Orhan Aksoy'a ait, merkez Meram İlçesi Toprak Sarnıç Mahallesi Esenyayla Sokak Kömürcüler sanayi sitesindeki lokantada, mutfak tüpünden sızan gaz patladı.
Patlamanın etkisiyle iş yerinin çatısı çöktü, içeride bulunan masa ve sandalyeler etrafa saçıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde büyük çapta hasar oluştu.
İş yeri sahibinin babası Hasan Aksoy, oğlunun bugün lokantayı açmakta geciktiğini, patlamanın da o sırada yaşandığını belirterek, "Allah'ın hikmeti işte. Eğer dükkanı erken açmış olsaydı, içeride müşteriler de olurdu. Allah korusun daha kötü bir durum ortaya çıkabilirdi" dedi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Konya
Son Dakika › Güncel › Konya'da Mutfak Tüpünden Sızan Gaz Patladı, İş Yerinin Çatısı Çöktü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.