Konya Kazadan Yara Almadan Kurtulan Engelli Yusuf, Gülücükleriyle Sevindirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya Kazadan Yara Almadan Kurtulan Engelli Yusuf, Gülücükleriyle Sevindirdi

Konya Kazadan Yara Almadan Kurtulan Engelli Yusuf, Gülücükleriyle Sevindirdi
12.07.2016 13:39

Kazadan yara almadan kurtulan engelli Yusuf, gülücükleriyle sevindirdiKonya'nın Ereğli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp tarlaya uçan hafif ticari araçtaki aynı aileden 3 kişi, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kazadan yara almadan kurtulan engelli Yusuf, gülücükleriyle sevindirdi

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp tarlaya uçan hafif ticari araçtaki aynı aileden 3 kişi, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Yerde battaniye üzerine yatırılan 18 yaşındaki zihinsel ve bedensel engelli yatalak olan Yusuf Kapir'in, kazanın ardından etrafına gülücükler saçması, ailesini ve görevlileri sevindirdi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Konya- Adana karayolunun Bulgurluk mevkiinde meydana geldi. Kardeşinin düğünü için Isparta'dan Niğde'ye giden Mustafa Ali Karip yönetimindeki 32 YF 532 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp ayçiçeği tarlasına uçtu. Yan devrilip, bir ağaca çarparak durabilen otomobil sürücüsü Kapir ile eşi Ayşe ve oğlu zihinsel ve bedensel engelli Yusuf Kapir, kazayı yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Kapir ailesi fertlerini ambulansla sağlık kontrolünden geçirdi. Kazanın ardından battaniye üzerinde yere yatırılan Yusuf Kapir'in, etrafına gülücükler saçması ailesini ve görevlileri sevindirdi. Askerler ise Kapir ile yakından ilgilendi. Kapir ailesi fertleri, Niğde'den kendilerini alacak yakınlarını gelmesi için bir süre kaza yerinde bekledi. Ardından yakınlarıyla birlikte Niğde'ye döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Kazadan Yara Almadan Kurtulan Engelli Yusuf, Gülücükleriyle Sevindirdi - Son Dakika


Advertisement