Konya Seydişehir Otomobilden Fırlayan Sürücü Çarşamba Çayı'na Uçtu Otomobilden Fırlayan Sürücü... - Son Dakika
Güncel

Konya Seydişehir Otomobilden Fırlayan Sürücü Çarşamba Çayı'na Uçtu Otomobilden Fırlayan Sürücü...

Konya Seydişehir Otomobilden Fırlayan Sürücü Çarşamba Çayı\'na Uçtu Otomobilden Fırlayan Sürücü...

Konya'nın Seydişehir ilçesinde iddiaya göre, sürücüsünün aşırı hız ve alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini yitirmesi nedeniyle kontrolden çıkan otomobil şarampole uçup, Çarşamba Çayı'nın kenarında durabildi.

14.06.2013 12:47

Konya'nın Seydişehir ilçesinde iddiaya göre, sürücüsünün aşırı hız ve alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini yitirmesi nedeniyle kontrolden çıkan otomobil şarampole uçup, Çarşamba Çayı'nın kenarında durabildi. Bu sırada otomobilin camından fırlayan sürücü 23 yaşındaki Abdullah Küçük, Çarşamba Çayı'na düşmesi sonucu suda boğularak yaşamını yitirdi. Yanındaki 2 arkadaşı ise hafif yaralandı.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında Seydişehir- Bozkır Karayolu'nun 27'nci kilometresinde meydana geldi. Bir lokantada garson alarak çalışan ve Bozkır'dan Seydişehir'e dönen Abdullah Küçük, yönetimindeki 42 PD 221 plakalı otomobil, aşırı hız ve alkolün etkisiyle kontrolden çıkıp şarampole uçtu. Otomobil, Çarşamba Çayı'nın kenarında durabilirken camdan fırlayan sürücü Küçük, çaya uçup, suya düştü. Yanında bulunan arkadaşları 45 yaşındaki Mahmut Çetin ve aynı yaştaki Musa Kösem hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücü Küçük'ün bulunması için de suda arama kurtarma çalışması başladı. Küçük'ün cesedi çevredekiler tarafından kazanın yakın bir noktasında bulunup, arama kurtarma ekibinin de yardımıyla iple çekilerek sudan çıkartıldı. Küçük'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Seydişehir Otomobilden Fırlayan Sürücü Çarşamba Çayı'na Uçtu Otomobilden Fırlayan Sürücü... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement