Konya Tır'la Sevgilisinin Önünü Kesip Evlenme Teklifinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Konya Tır'la Sevgilisinin Önünü Kesip Evlenme Teklifinde Bulundu

Konya Tır\'la Sevgilisinin Önünü Kesip Evlenme Teklifinde Bulundu

Konya'da nakliyecilik işi yapan 24 yaşındaki Onur Yılmaz, 24 yaşındaki sevgilisi Kübra Sütçü"nün içinde bulunduğu otomobilin önünü üzerinde 'Benimle yaşlanır mısın?

18.03.2016 10:56

Konya'da nakliyecilik işi yapan 24 yaşındaki Onur Yılmaz, 24 yaşındaki sevgilisi Kübra Sütçü"nün içinde bulunduğu otomobilin önünü üzerinde 'Benimle yaşlanır mısın? He ne diyon?' yazılı pankart bulunan TIR'la keserek, evlenme teklifinde bulundu. 'Evet' yanıtı alan Yılmaz, daha sonra sevgilisine yüzük taktı.

Onur Yılmaz, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nde öğrenciyken tanıştığı ve 2 yıldır birlikte olduğu Kübra Sütçü'ye sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Daha önceden ayarladığı arkadaşına ait bir TIR üzerine 'Benimle yaşlanır mısın? He ne diyon?' yazılı pankart astıran Yılmaz, sevgilisinin içinde bulunduğu otomobilin önünü kesti. Daha sonra sevgilisini otomobilden indiren Yılmaz, dizüstü çökerek 'Benimle evlenir misin?' teklifinde bulundu. Sütçü'den 'Evet' yanıtı alan Yılmaz, yanında getirdiği yüzüğü sevgilisinin parmağına taktı. Birbirlerine sarılan çifti arkadaşlarıda yalnız bırakmadı. Sürpriz nedeniyle araç trafiği de bir süre aksadı. 2 yıldır birlikte olduğunu belirten çift, "Allah herkese nasip etsin. 2 yıldır birlikteyiz. Mutluyuz." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Tır'la Sevgilisinin Önünü Kesip Evlenme Teklifinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement