Köpeğine Karşılık Aldığı Pompalı Tüfekle Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Köpeğine Karşılık Aldığı Pompalı Tüfekle Öldürüldü

Köpeğine Karşılık Aldığı Pompalı Tüfekle Öldürüldü

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde borcunun ödenmemesine sinirlenen Mehmet Ak, pompalı tüfekle dehşet saçtı.

05.07.2016 18:22

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde borcunun ödenmemesine sinirlenen Mehmet Ak, pompalı tüfekle dehşet saçtı. Mehmet Ak, 49 yaşındaki Yıldız Çakır'ı öldürürken, 19 yaşındaki Levent Çakır ile 4 yaşındaki çocuğun yaralanmasına yol açtı. Mehmet Ak'ın av köpeğine vererek yerine aldığı pompalı tüfekle cinayeti işlediği öğrenildi.

Dün gece, Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak'ta Çakır ailesine ait evde meydana gelen olayda, servis şoförü Mehmet Ak, belediye işçisi olan Hasan Çakır'ın evine gitti. Borcunun ödenmemesine sinirlenen Mehmet Ak, Hasan Çakır'ın evde bulunmadığı sırada evin önünde oturan eşi Yıldız Çakır, oğlu Levent Çakır'ın üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmalar, Çakır ailesini ziyarete gelen bir yakınlarının çocuğu olan 4 yaşındaki Ceyda Kaya'nın da yaralanmasına yol açtı. Mehmet Ak silah seslerini duyarak gelenleri ürkütmek için havaya ateş açarak olay yerinden kaçtı. Yıldız Çakır kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Levent Çakır ile Ceyda Kaya ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındılar.

Olayın ardından araştırma başlatan polis, Kartepe'de bir inşaatta saklanan Mehmet Ak'ı yakaladı. Mehmet Ak'ın sattığı otomobil için aracılık eden Hasan Çakır'ın aldığı çekin karşılıksız çıkması üzerine iki arkadaş arasında husumet bulunduğu belirtildi. Mehmet Ak'ın yaşanan olayın ardından yaklaşık 2 yıl önce Hasan Çakır'ı bıçakladığı, kısa süre cezaevinde yattığı öğrenildi. Mehmet Ak ile Hasan Çakır arasındaki borç meselesi nedeniyle yaşanan sıkıntının gün geçtikçe büyüdüğü, Mehmet Ak'ın av köpeğini mahalledeki bir kişiye vererek yerine aldığı pompalı tüfekle cinayeti işlediği bildirildi. Gözaltına alınan Mehmet Ak ifadesinin alınmasının ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Mehmet Ak tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpeğine Karşılık Aldığı Pompalı Tüfekle Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement