Köprü Faciasında Beton Bloklar Kırılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Köprü Faciasında Beton Bloklar Kırılıyor

12.04.2012 11:12  Güncelleme: 11:17

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciasının 6.gününde, beton blokların kırılmasına başlandı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciasının 6. gününde, beton blokların kırılmasına başlandı. Filyos Çayı'nı taramayı sürdüren ekipler, cesetlerin bulunduğu bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Köprü faciasının 6. gününde kaybolan minibüs ve 13 kişiyi arama çalışmaları sürdürülüyor. Yaklaşık 300 ton kapasiteli vincin çekememesi üzerine beton blokların parçalanmasına karar verilmişti. Sabahın ilk ışıkları ile beton blokların kırılmasına başlandı. Kırıcı ile parçalanan beton bloğun parçaları kepçe ile kaldırılmaya çalışılıyor.

Köprüden yaklaşık 600 metre aşağıdaki bölgeden çaya giren emniyet müdürlüğü su altı ekipleri, cesetlerin bulunduğu alana kadar aramalarını sürdürüyor. Botlar yardımıyla ırmakta tarama yapan dalgıçlar, şüphelendikleri bölgelerde dalış yapmayı sürdürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köprü Faciasında Beton Bloklar Kırılıyor - Son Dakika


Advertisement